Waar een interimbureau zich voornamelijk bezighoudt met de bemiddeling tussen freelancers en opdrachtgevers, biedt YoungOnes simpelweg een platform waar de freelancers en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden. Wij ondersteunen jullie puur facilitair en bemiddelen wanneer dit nodig is, en dat brengt een aantal voordelen met zich mee!


Minder contractuele verplichtingen | Normaal gesproken sluit je een arbeidscontract af, maar in plaats daarvan werken wij met een modelovereenkomst. Met één druk op de knop boek jij de perfecte freelancer voor jouw job. Op dat moment wordt er automatisch een modelovereenkomst gegenereerd. Dit betekent dat je geen rekening meer hoeft te houden met loonstrookjes, vakantiegeld, jaaropgaven of cao's! 


Geen tussenpersoon | Interimbureau's maken gebruik van een tussenpersoon die opzoek gaat naar jouw match. Via YoungOnes heb je dit helemaal zelf in de hand! Op het platform vind je alle informatie die je nodig hebt om de perfecte freelancer te vinden. Bekijk profielen, reviews en motivaties of kies meteen de eerste die reageert. Heb jij een geschikte kandidaat gevonden? Dan kan je zelf bepalen hoe je contact met hem opneemt. Via de YoungOnes app, telefonisch of via e-mail, jij bepaalt. 


Een platform | Jij regelt alles via één plek, namelijk jouw dashboard.  Via jouw persoonlijke dashboard heb je direct toegang tot al je jobs en aangemelde freelancers. Daarbij heb je alle gegevens van de freelancers ter beschikking en kan je direct contact met hun opnemen. Je bent dus ook niet meer afhankelijk van kantoortijden van tussenpartijen!