Je kunt YoungOnes zien als een online platform dat vraag en aanbod samenbrengt op één plek. Wij bieden een platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar kunnen vinden.

Als opdrachtgever heb jij zelf de regie in handen. Zodra jij een job hebt geplaatst zullen de reacties van de freelancers binnenstromen. Vervolgens kan je de freelancers met elkaar gaan vergelijken op basis van hun profiel, beoordeling, opkomstpercentage, motivatie en werkervaring. Heb jij de geschikte freelancer gevonden? Met één klik op de knop is de match gemaakt!

Na afloop van het werk dient de freelancer de uren in en op het moment dat jij de uren accepteert, wordt er automatisch een factuur gegenereerd. Vervolgens maak jij het verschuldigde bedrag naar ons over en wij regelen de rest! Ook kunnen jij en de freelancer elkaar nog een beoordeling geven. Zo houden we het platform transparant en bouwt iedereen mee aan een betrouwbaar netwerk!