Als opdrachtgever kun je via YoungOnes representatieve freelancers boeken zonder de bemiddeling van een tussenpersoon. En dat is niet het enige, want YoungOnes biedt nog meer voordelen:


Hoge kwaliteit | Alle freelancers worden na elke job beoordeeld waardoor jij meteen inzicht hebt in het functioneren van een freelancer. Na het plaatsen van een job heb jij inzicht in de profielen en reviews van de freelancers die op jouw job reageren, en kies jij zelf de freelancer die het beste bij jouw job past. 


On demand bereik door België | Via YoungOnes heb je direct contact met de freelancers. Met één klik op de knop bereik jij freelancers door heel Antwerpen en omgeving wanneer jij maar wilt. 


Geen contractuele verplichtingen | Omdat je freelancers inhuurt, heb je geen contract maar een ‘modelovereenkomst’. Hierdoor vervallen werkgeversrisico’s en verplichtingen zoals doorbetalen bij ziekte, het betalen van vakantiegeld en verzekeringen. Jij betaalt alleen voor de ingezette uren. Geen werk en geen betaling.


Uitproberen? Je kan vrijblijvend een job plaatsen op YoungOnes en je betaalt pas zodra jij je eerste freelancer hebt ingezet!