Zorg ervoor dat je altijd inlogt via de website. Wanneer het wachtwoord het dan nog steeds niet doet, kun je op het inlogscherm aangeven dat je jouw wachtwoord bent vergeten of op deze link klikken.

Vul vervolgens jouw e-mailadres in waarmee je een account hebt op YoungOnes en ga naar jouw mailbox. In de e-mail vind je een link waarmee je jouw wachtwoord kan resetten. Check ook altijd even jouw spambox als je niets hebt ontvangen.

Herkent de site jouw e-mailadres niet? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze site. Klik hier voor het contactformulier.