YoungOnes maakt samenwerken met freelancers toegankelijk, eenvoudig en overzichtelijk. Om de samenwerking met freelancers voorspoedig te laten verlopen heb je als opdrachtgever wel een aantal verplichtingen waar je rekening mee moet houden.


Contact met de freelancer | Zodra jij de perfecte freelancer hebt gevonden ben jij als opdrachtgever verantwoordelijk om contact op te nemen met de freelancer en hem te informeren over de voorwaarden van de job. 


Doorgeven van locatie en tijd | Het is belangrijk dat de locatie en de tijd van de job duidelijk worden aangegeven, want dit mag niet zomaar worden gewijzigd. Wanneer de locatie of de starttijd op het laatste moment worden gewijzigd kan het gebeuren dat de freelancer niet meer kan komen of een reiskosten vergoeding wordt verwacht. Mocht dit voorkomen wordt aangeraden om contact op te nemen met de freelancer om een geschikte oplossing te zoeken. 


Annuleringstermijn | Zodra jij een freelancer hebt geaccepteerd voor de job is de hij of zij geacht om te komen werken. Het kan natuurlijk voorkomen dat je van gedachte verandert en in dat geval kun jij de freelancer binnen de annuleringstermijn afmelden, zonder enige gevolgen. De annuleringstermijn kun jijzelf instellen via het platform. Mocht de annuleringstermijn zijn verstreken en meld jij de freelancer af, dan mag de freelancer 50% van de afgesproken uren bij jou declareren.


Wil je meer weten over de annuleringstermijn, klik dan hier.


Uren goedkeuren | Na de job voert de freelancer de gewerkte uren in de app en kan jij deze goedkeuren. Het is belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt gedaan, want de facturering wordt pas in gang gezet zodra de uren zijn goedgekeurd. 


Betalingen | Wij verzorgen de gehele facturatie en zorgen ervoor dat de freelancers worden betaald. Het enige wat jij hoeft te doen is binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag naar ons overmaken, dan regelen wij de rest! 


Wil je meer weten over het betalingsproces, klik dan hier.