Je kunt al jouw jobs aanpassen of verwijderen via je account. Nadat je bent ingelogd ga je naar 'mijn jobs' en zie je onder 'openstaand' alle openstaande jobs.


Een job wijzigen | Als je op één van de jobs klikt, zie je bovenaan de pagina 'wijzigen' staan. Wanneer je daarop klikt, kun je de gegevens in de job aanpassen. Het is alleen mogelijk om de titel en beschrijving aan te passen. Wil je iets anders aanpassen, raden wij aan om de job te verwijderen en vervolgens een nieuwe job te plaatsen.


Een job verwijderen | Een job verwijderen doe je door eerst naar ‘mijn jobs’ te gaan en op ‘openstaand’ te klikken. Vervolgens klik je de job aan die je wilt verwijderen. Als laatste kun je bij 'opties voor deze job' de job intrekken. De job wordt op deze manier gearchiveerd en komt dus bij het kopje 'gearchiveerd' terecht.


Let op! Mocht er al een match zijn ontstaan en wil je daarna nog iets aanpassen? Dan raden wij je aan om direct contact op te nemen met de freelancer. Verder ben je nog steeds verbonden aan het annuleringsbeleid mocht de freelancer niet akkoord gaan met de nieuwe voorwaarden.