Zodra je een job plaatst wil je natuurlijk zoveel mogelijk reacties zodat jij een geschikte freelancer kan uitkiezen. Hierbij volgen een aantal tips die jou daarbij kunnen helpen!


De titel | De titel is het eerste wat een freelancer ziet. Probeer de titel zo volledig en aantrekkelijk mogelijk te maken. Vermeld in ieder geval de functie en de locatie én wees creatief! Bijvoorbeeld:


"Help ons verhuizen! Verhuizers gezocht - regio Antwerpen" 


Volledige jobomschrijving | Het is belangrijk dat je duidelijk omschrijft wat er precies van de freelancer wordt verwacht. Heeft de freelancer ervaring nodig? Wat is de exacte locatie? Of zijn er bepaalde kledingvoorschriften? Probeer de omschrijving zo kort mogelijk te houden en geef er een creatieve draai aan om de job aantrekkelijk te maken! 


Een hoge beoordeling | Naast een interessante job doet een goede beoordeling wonderen! Om een goede beoordeling te krijgen is het belangrijk dat je makkelijk te bereiken bent en duidelijke informatie verstrekt aan de freelancers. Ook helpt het als je flexibel bent en eventueel een maaltijd aanbiedt tijdens een lange shift.


Het tarief | Het gemiddelde tarief ligt rond de €15. Echter hebben wij gezien dat jobs met een hoger tarief over het algemeen meer reacties krijgen. Mocht je een job hebben die niet zo populair is, verhoog dan het tarief een beetje om meer reacties te krijgen!