Als opdrachtgever kun je per job zelf bepalen welk uurtarief je aanbiedt. Via de app kunnen de freelancers een tegenaanbod plaatsen als zij vinden dat een ander uurtarief passender is. In het overzicht van de freelancers die zich hebben aangemeld kan je zien of zij een ander uurtarief hebben aangevraagd. Door hierop te klikken kun je op jouw beurt ook weer een tegenaanbod doen. Als de freelancer dit aanbod dan accepteert, is de match gelukt!