In sommige gevallen zijn er meerdere freelancers die hebben gereageerd op een job terwijl je er maar één nodig hebt. Je wilt natuurlijk de beste eruit halen, maar waar moet je dan op letten? 


Zodra de freelancers hebben gereageerd op een job, kun je hun profielen bekijken. Op hun profiel vind je een profielfoto, hun motivatie en hun werkervaring. Ook de gemiddelde beoordeling van de freelancer is te zien. Op basis van de profielen kan je de beste freelancer voor de job selecteren.


Zoek je meerdere freelancers en zijn er nog niet voldoende reacties binnen gekomen? Je kunt alvast de beste freelancers aanklikken en de job laten openstaan om de overige plekken op te vullen. Zodra je voldoende matches hebt, wordt de job automatisch gesloten. 


Let op dat je op tijd een freelancer kiest. Als een freelancer langer op een antwoord laat wachten, is de kans groot dat hij of zij verder gaat kijken voor een andere job. Indien een freelancer elders wordt uitgekozen voor een andere job, kan jij hem of haar niet meer boeken.