Op het platform van YoungOnes heb je de mogelijkheid om freelancers als favoriet toe te voegen aan jouw favorietenpool. Ook heb je de mogelijkheid om bepaalde freelancers te blokkeren. 


Favorietenpool | Wanneer je tevreden bent over een bepaalde freelancer, kan je hem of haar toevoegen aan je favorieten. Deze persoon komt dan in jouw favorietenpool te staan. Mocht deze persoon de volgende keer op een bepaalde job reageren, dan kan jij direct zien dat deze persoon al eens voor jou heeft gewerkt en dat jij diegene toen als favoriet hebt opgeslagen. Dit kan veel tijd schelen in het zoeken naar een goede freelancer. Ook heb je de mogelijkheid om jobs alleen in je favorietenpool aan te bieden. Alleen de freelancers die jij aan deze pool hebt toegevoegd, kunnen dan deze job zien en reageren. Ideaal als je graag met een vast groepje freelancers werkt! 


(De)blokkeren | Mocht een freelancer jou niet zo goed bevallen zijn, heb je de mogelijkheid om deze te blokkeren. Hij of zij kan de jobs die door jou geplaatst worden niet meer zien. Zo kan je niet de fout maken dat deze persoon per ongeluk nog een keer gaat kiezen voor dezelfde job. Ook kan je de freelancer altijd weer deblokkeren via het platform.