De freelancers kunnen kiezen uit twee betalingsmogelijkheden. Na het afronden van de job vullen zij via de app hun gewerkte uren in en op welke manier zij betaald willen worden. De mogelijkheden zijn:


Factoring | Wanneer de freelancers deze optie selecteren, neemt YoungOnes het debiteurenrisico over. Wij schieten het bedrag voor en zorgen dat de freelancer binnen drie werkdagen wordt betaald. Voor deze service dragen de freelancers 2,9% van hun factuur af aan YoungOnes. 


Wachten tot de opdrachtgever betaalt | Wanneer de freelancers deze optie selecteren, worden zij betaald zodra jij het bedrag naar ons hebt overgemaakt. Het voordeel van deze service is, is dat het gratis is voor de freelancers. In de meeste gevallen hebben opdrachtgevers een betaaltermijn van 14 dagen en in sommige gevallen 30 dagen. Jouw gemiddelde betaaltermijn wordt weergegeven in jouw profiel. Het geeft de freelancers een indicatie maar biedt hen geen garantie dat de betaling voldaan wordt binnen de betalingstermijn. Houd er wel rekening mee dat wanneer betalingen na de betalingstermijn worden voldaan dit invloed kan hebben op jouw beoordeling, dus probeer de betaling zo snel mogelijk te voldoen. Wanneer de betalingstermijn is verlopen en de freelancers nog geen betaling hebben ontvangen, kunnen zij contact met jou opnemen. 


Mochten er problemen ontstaan dan kan je contact opnemen met ons via het contactformulier op onze site. Klik hier voor het contactformulier.